Search
  • enfieldpeter59

Het gaat wat worden

Het is wel mooi om mee te maken dat er nu de kans is een parkje te maken vlak bij t centrum in oost. Zoals de oude haven een groene long in west is geworden, zo kan de oude trambaan/ busremise dat in oost zijn.

Voor alle huidige en toekomstige bewoners, die er dank zij de verdichtingsplannen rond het station bij komen, zou het een oase zijn.

Het kost wat tijd maar je ontmoet in het proces veel meer mensen die positief en in het algemeen belang denken dan mensen die alleen aan zichzelf denken of willen uitleggen waarom het allemaal toch niet lukt. Best leuk!

Met de publieks prijs die we in de Hsum100 challenge hebben gekregen kunnen we een start maken met een ontwerpimpressie voor het park.


21 views0 comments

Recent Posts

See All

radio interview NHGOOI radio

https://nhgooi.nl/gemist/fragment/1173081/busremise-hilversum Interview 26-9-2020 11.15 Hierin leg ik uit dat het artikel in de GooienEembode ("busremise blijft in huidige vorm tot 2030") niet klop

Pers bericht van de gemeente zeer voorbarig

In de media is het bericht verschenen dat de busremise nog zeker 9 jaar op de huidige plek zal blijven ( met elektrische bussen). Wij zijn nogal verbaasd over dit pers bericht aangezien het op zijn z

Central park Hilversum is een initiatief van:
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • YouTube App Icon