top of page
Search

Pers bericht van de gemeente zeer voorbarig

In de media is het bericht verschenen dat de busremise nog zeker 9 jaar op de huidige plek zal blijven ( met elektrische bussen). Wij zijn nogal verbaasd over dit pers bericht aangezien het op zijn zachtst uitgedrukt nogal voorbarig is.

Ten eerste is het niet aan de gemeente om dit soort uitspraken te doen aangezien het een kwestie is van huurder en verhuurder hoe zij willen omgaan met wel of niet voortzetten van het huidige huur contract dat in juli 2021 afloopt.

ten tweede wij zijn in contact met alle betreffende partijen en schatten (i.v.m. nog vertrouwelijke info) de kans op de aanleg van CPH nog steeds hoog in. Zeker nu er een mogelijkheid zich aandient om de realisatie in 2 fase te doen.


misschien is het pers bericht bedoeld om het 8,5 miljoen kostende ondergrondse wateropslag plan van B&W door de gemeente raad te loodsen. In CPH is dit veel goedkoper ...


wordt vervolgd
43 views0 comments

Recent Posts

See All

Referendum "hoe zie je Hilversum in 2040" van start

In de GooienEembode een mooi artikel (6-10-2021) over ons Burger Initiatief Referendum Hilversum ( www.BIRH.NL) dat vandaag van start gegaan is. Breng je stem uit : wil je Hilversum als een tuinstad

Comments


bottom of page