Search
  • Henri

Pers bericht van de gemeente zeer voorbarig

In de media is het bericht verschenen dat de busremise nog zeker 9 jaar op de huidige plek zal blijven ( met elektrische bussen). Wij zijn nogal verbaasd over dit pers bericht aangezien het op zijn zachtst uitgedrukt nogal voorbarig is.

Ten eerste is het niet aan de gemeente om dit soort uitspraken te doen aangezien het een kwestie is van huurder en verhuurder hoe zij willen omgaan met wel of niet voortzetten van het huidige huur contract dat in juli 2021 afloopt.

ten tweede wij zijn in contact met alle betreffende partijen en schatten (i.v.m. nog vertrouwelijke info) de kans op de aanleg van CPH nog steeds hoog in. Zeker nu er een mogelijkheid zich aandient om de realisatie in 2 fase te doen.


misschien is het pers bericht bedoeld om het 8,5 miljoen kostende ondergrondse wateropslag plan van B&W door de gemeente raad te loodsen. In CPH is dit veel goedkoper ...


wordt vervolgd
37 views0 comments

Recent Posts

See All

het wordt een soap: of zoals Winston Churchill zei:"

"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning" wat feiten: -16 sept gesprek eigenaar Busremise terrein, vz BOB-H , en wethouder Voorin